ART MARKET BUDAPEST 2021

A tizenegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest 2021. október 7-10. között új helyszínen, a Bálna Budapest épületében különlegesen gazdag művészeti válogatással várta a látogatókat. Az esemény részfeladatiban, főként az Önkéntes program koordinációjában, valamint az Inside Art konferencia meghirdetésében és a partner kapcsolatok (üzleti, média, oktatási intézmények) és fundraising területen működik együtt ügynökségünk, már 3. éve az AMB vásár szervező csapatával.

Az AMB’21 számokban: 7 ezer négyzetméteren közel 30 ország 120 kiállítójának köszönhetően több mint 500 művész több ezer alkotása vált közvetlenül hozzáférhetővé 2021. október 7-10. között az érdeklődő és vásárló közönség számára. A következő országokból érkeztek kiállítók: Albánia, Argentína, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Chile, Csehország, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Horvátország, Izrael, Kolumbia, Lengyelország, Libanon, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, USA. Az önkéntes programban közel 100 fő vett részt tevékenyen és a 2021-es évben újra lehetőség volt külföldi önkénteseket is fogadni.

A rendkívül széles nemzetközi választékban Magyarország valamennyi jelentős kortárs képzőművészeti galériája jelen volt, és több új szereplő is bemutatkozott. A vásárról készült fotók megtekinthetőek a weboldalon: https://artmarketbudapest.hu/hu/2021-2/

2022. október 6-9.

Art Market