MŰVÉSZEKNEK

MŰVÉSZET MENEDZSMENT

Az alkotásra fordítható energiádat nem a reprezentációs lehetőségek és az ezzel járó marketing és kommunikációs labirintusok világában szeretnéd elforgácsolni akkor itt vagyunk veled.

Épp elég összehangolnod a kurátort, a művészt, a műgyűjtőket, és már nem jut időd a műtárgyszállítókkal, a sajtó képviselőivel, a fotósokkal, a catering céggel, a vendégekkel – és még ki tudja mennyi minden mással – foglalkozni akkor keress minket.

Meglátásunk, hogy a fiatal – kezdő vagy már feltörekvő ágban lévő művészeknek  – nehéz a a munka mellett építeni karrierjüket, megkeresni azokat a csatornákat, eszközöket, amelyekkel hitelesen és személyre szabottan tudják bemutatni a munkásságukat.

A CSUPASZ FALAT ÉS ALKALMAS TERET KERESED?

Ha van olyan alkotásod, amely raktárban áll és porosodik, noha egyáltalán nem oda szántad, akkor örülök, hogy ránk találtál! Partnereink – akik éppen környezetük vizuális megújításában gondolkodnak vagy akár műkedvelők, műgyűjtők – pont Téged keresnek. Kapcsolatban állunk lakberendezőkkel és galériákkal, akikkel együttműködve méltó helyre kerülhetnek az alkotásaid. Művészeted velünk megfelelő helyre találhat!

Számodra is többféle ajánlati csomaggal szolgálunk.

  • Műtárgykezelés
  • Műtárgybérlés