MAGUNKRÓL

Őry
Eszter

Marketinges, műélvező

21 éves marketing ügynökségi tapasztalattal, ezen belül 8 éves vezetői múlttal a hátam mögött érkeztem a képzőművészet világába.  12 évig egy cégcsoport rendezvényszervezés üzletágát vezettem, majd a teljes BTL marketingportfolióval rendelkező ügynökség irányításával bíztak meg. A cég vezetése mellett fontos feladatom volt a szakmai területek összehangolása és a portfólió piaci trendekhez való igazítása. Az ügyfélkapcsolattartás is szerves része volt a mindennapjaimnak, olyan cégekkel dolgoztam együtt, mint a B. Braun, Microsoft, Hewlett Packard, SAP Magyarország, ERA (Europian Railway Agency) OBA. 

Az üzleti múltamnál régebbre nyúlik vissza a művészet iránti elköteleződésem. 

Nyitrai Szilvia

Kreatív,
művész

A MOME Vizuális Kommunikáció szakán végeztem Animáció szakirányon. Ösztöndíjjal látogathattam a milánói Brera egyetem, valamint a ljubljanai egyetem vizuális kommunikáció tanszékét.

Több művésznek készítettem installációt vagy kísérő filmet a kiállításához: Bakos Ildikó, Wolf Eszter, Csurka Eszter, Lajosi Dóra.  Az ékszeres dobozka címmel magyar és észt ékszertervezők csoportos kiállítására – Király Fanni, Edőcs Márta, Kristi Paap, Anneli Tammik – készítettem koncepció filmet és installációt, amelyek Tallinba is elkísérték a tárlatot. 

Pályám során javarészt művészettel és művészeti tevékenységgel foglalkoztam.

Hofer Noémi


Közgazdász

Jogi szakokleveles közgazdászként és nemzetközi adószakértőként, 20 éves gazdasági felsővezetői tapasztalattal a hátam mögött kis és nagy cégeknek nyújtok gazdasági, pénzügyi, üzletviteli tanácsadást. Szeretek lelkes, inspiráló, álmukat megvalósító vállalkozókkal dolgozni. Néha magánszemélyek is megkeresnek, akik érettebb pénzügyi tudatossággal szeretnének élni. Hobbiból elvégeztem egy műgyűjtő és egy művészeti menedzser képzést is, mivel nagyon szeretem a kortárs képzőművészetet és annak közegét.  Számos érdekes emberrel ismerkedtem így meg, akik nap mint nap ebben a szférában tevékenykednek. Örömmel tölt el, ha ismereteimet, tapasztalatomat, látásmódomat a kortárs képzőművészeti szféra javára fordíthatom, ezért is működünk társaimmal jó csapatként együtt.